Médiahírek

 

Egy korszak vége: megszűnik az Expressz

Budapest, 2014. március 21., péntek (Kreatív Online) - A hónap végén jelenlegi formájában megszűnik az Expressz.hu, a látogatókat automatikusan a Jófogás.hu-ra irányítják át - adta hírül a Kreatív Online portál. A portál értesülései szerint az Expressz apróhirdetési napilap kiadása is leáll április elején.

A Kreatív Online korábban arról értesült, hogy a Jófogás.hu apróhirdetési oldalt is üzemeltető Schibsted Classified Media tulajdonába került az Expressz.hu. A portál kérdésére Budai László, a Jófogás.hu ügyvezetője elmondta, az Expressz.hu jelenlegi formájában március 31-én megszűnik, a látogatókat a Jófogásra irányítják át, és odaadják az Expressz.hu teljes felhasználóbázisát is. Az oldalon található hirdetéseket összevetik a Jófogás.hu szabályzatával, majd automatikusan felkerülnek az oldalra. Azon hirdetések feladóit, amelyek nem felelnek meg a felhasználói szabályzatnak, emailben értesítik és lehetőséget biztosítanak számukra a hirdetések szerkesztésére. A jelenlegi Expressz.hu-s felhasználói fiókok elérhetőek lesznek a Jófogáson is - írta a Kreatív Online.

A Jófogásnak az Expressz márkanévvel további tervei vannak, erről hamarosan a felhasználók is értesülhetnek. 

A Kreatív értesülése szerint megszűnik az ikonikus nyomtatott újság is - április folyamán. "Fontos megjegyezni - mondta Budai László a Kreatívnak, hogy az Expressz.hu korábbi, valamint az Expressz jelenlegi tulajdonosa, a TME Csoport a Schibsted-akvizíciótól függetlenül döntött úgy, hogy kivonul Magyarországról." A Schibsted Classified Media az online üzletrészt vásárolta meg a TME Csoporttól, a print újság üzemeltetésére nincs ráhatása.