Médiahírek

 

Megszűnt az Új Ász című bulvárlap

Budapest, 2014. április 24., csütörtök (Bors/eMasa) - Megszűnt az ország harmadik legnagyobb példányszámú bulvár napilapja, az Új Ász. A cég ügyvezető igazgatója A Borsnak elmondta: az újság terjesztése a fennálló feltételek miatt nem volt tartható.

Egyik napról a másikra eltűnt az újságosok standjairól az ország harmadik legnagyobb bulvár napilapja, az Új Ász – adta hírül a Bors. Az előfizetők április tizennyolcadika, azaz péntek óta nem kapják meg a lapot, de a nyomtatott verzió a standokról is eltűnt -írja az eMasa.

Kis Zsuzsanna, a lap ügyvezető-igazgatója a Bors érdeklődésére megerősítette a híreket. Elmondta: a lap kiadását a jelenlegi feltételek mellett nem kívánják folytatni, és hogy a jövőben mi lesz az újság sorsa, arról a vezetőség dönt majd. A lap online verziója azonban továbbra is üzemel, ám a nyomtatott és az online felület között nem sok átfedés található, és az online felület vezetője és felelős szerkesztője, valamint kiadója más, mint a nyomtatott újságé. A Bors úgy tudja, a lap munkatársainak egyelőre még nem mondtak fel: jelenleg szabadságon vannak.